Testimonials

„Creativitate, coerență orală, cursivitatea exprimării.”

Dilaver Abduraim

„Poezie pură! Sunt puțini Poeți ce transmit mesaj prin vers. Lorena, Doina, Radu, Alexandru, Nicoleta… Atâția, puțini, dar IMENȘI! Mă înclin profund onorat prieteniei sincere. RESPECT ȘI CONSIDERAȚIE!”

Remus Crăciun

„Nu are scrupule poetice.”

Ion Scriba

„Sensibilitatea și gustul rafinat!”

Dan Ștefan

„Este una dintre cele mai complete poete din România.”

Sorin-Robert Baicu

„Îmi face deosebită plăcere să întâlnesc virtual și, cu atât mai mult, real o asemenea persoană, de o sensibilitate rară, care, din sinele ei, degajă o cuprinzătoare magie, pe care-o valorifică într-un logos bine definit în arealul frumoaselor arte, dintre care poezia nu poate lipsi. Grafica, pictura, galeriile de pictură în care se implică o slujesc în definirea indentității de Sine, iar dacă va persevera, ca o stea va urca pe cerul frumoaselor iubiri! Cu dragoste și stimă, îți doresc să fii lumină din lumină!”

Ioan Roman Suseni

„Nu este o pagină, este o carte. Este un spectacol de sensibilitate, de suflet, de trăire. Felicitări, doamna Lorena Craia! Mult succes în opera dumneavoastră de a face să vibreze și cele mai împietrite inimi!”

Adrian Nicola

„Are o expresie artistică deosebită.”

Dragoș Ionescu

„Întruchiparea talentului și a conștiinței valorii acestuia, fără amăgiri și vise de mărire iluzorii.”

Ștefan Cotae

„Are un talent ieșit din comun dublat de o bogăție spirituală excelent cultivată. Versurile ei te obligă să meditezi, să gândești și te încântă. În acest fel, mesajul artistic bate atât la porțile minții, cât și la cele ale sufletului.”

Vasile Tincu

„Fără cuvinte pentru un profan ca mine!
Eu doar citesc și admir!
MULȚUMESC!”

Adi Prisăcariu

„Multă grație și măiestrie!”

Marius Ghecea

„Lorena este o persoană deosebită cu aptitudini evidente către literatură și frumos. Reușește să te surprindă prin ceea ce face. Creația ei o ridică la înălțimea așteptărilor unor cititori elevați. Își are un loc binemeritat pe tărâmul culturii. Felicitări!”

Vasile Vulpașu

„Ce am citit până acum demonstrează că promite mult. Sunt convinsă că timpul și munca îți vor șlefui și mai mult versul. Mult curaj, suflet luminat!”

Gina Dumitrescu

„Lorena Craia -Talent și trudă cât pentru o generație!”

Liviu Mihăiță Ștefănache

„Citind câteva poezii, mi-am dat seama că ai un talent înnăscut și de o sensibilitate rară. Continuă, dragă Lorena, îți voi citi cu drag poeziile. O seară bună.”

Angelica Macsim

„Sensibilă, visătoare, este parfumul plăcut de primăvară, când pe alei pășind, tăcut și melancolic, te îmbrățișează.

Și atât!… Tăcerea face ca simțirea să pătrundă și să trăiască!…”

Mirela Gurău

„Lorena Craia, mulțumesc pentru invitația de a-ți cunoaște și aprecia pagina. Nu ești o poetă la care să te limitezi cu aprecieri de genul: frumos, sensibil, profund…

E o poezie care te prinde într-un fel de vrajă ciudată și-ți cere s-o mai citești o dată și poate încă o dată, să treci de primul strat (cel al muzicalității, aproape incantație) și să pătrunzi în straturi mai adânci, acolo unde descântecul devine țipăt. Cel puțin asta este impresia mea, percepția mea. Uneori simt o umbră dinspre Ion Barbu, alteori parcă aș auzi vag „Corbul” lui Edgar A. Poe… Dar totul e doar o fulgurație; glasul tău e puternic, sigur de el și original. Nu știu dacă-mi place întotdeauna. Nu știu dacă înțeleg întotdeauna bine mesajul tău poetic.

Răspunsurile din interviu dovedesc o personalitate puternică și curajul de a o afirma. Le apreciez!”

Anica Tănasă

„Sunt ÎNGROZIT în modul cel mai plăcut (EXTAZIAT), ce frumoasă livadă de talente s-a pârguit peste marea secetă morală prin care s-a trecut. Un minunat pom fructifer dintre mulţi alţii este CRAIA (CRĂIŢA), care împărăţeşte peste un domeniu fertil şi fermecător. — EXCELSIOR. Sunt deosebit de plăcut încântat. Ar trebui să tot vorbesc despre asta.”

Ion Scriba